Kräm mot Pigmentfläckar

Krämer (och serum) är det enklaste och billigaste sättet att behandla pigmentfläckar i ansiktet. Det finns oerhört många krämer på marknaden, med väldigt många olika ingredienser som reducerar pigment. På våra sidor om pigmentreducerande ämnen kan du läsa mer om dessa och vetenskapen bakom hur de fungerar.

#1 Yellow Cream – Testvinnaren

2 veckor med yellow cream och nu är det bara pyttelite kvar.
– turkos77 på familjeliv.se

Yellow Cream från Dermaceutic är en kräm mot alla sorts mörka pigmentfläckar. Den innehåller 9  ingredienser som motverkar och tar bort pigmentfläckar, dessa utgör 22,5% av innehållet. Att den är så starkt koncentrerad bidrar till att vi anser att det är den bästa krämen på marknaden. Även om förpackningen är liten så gör det inte något eftersom endast en liten mängd appliceras, bara på fläckarna som ska behandlas.

Förutom ingredienserna som verkar direkt mot pigment så innehåller denna kräm även de exfolierande syrorna glykolsyra och salicylsyra. Syrorna avlägsnar de yttre hudcellerna och snabbar på cellförnyelsen, så att nya hudceller utan överflödigt pigment snabbare ska framträda. På så vis fungerar denna kräm som en 2-in-1 behandling, och speciella peelingprodukter blir inte lika viktigt i behandlingen. Däremot är solskydd fortfarande viktigt. På grund syrorna i krämen kan dock huden bli en aning irriterad och rodna. Det är oftast som värst i början men går över efter ett tag.

Dermaceutic är ett okänt märke för många. Det beror på att det inte säljs i vanliga butiker. Det är ett proffsmärke som endast säljs i speciella internetbutiker, på hudvårdssalonger och kliniker. Det används och rekommenderas av många hudterapeuter. De flesta som använder det blir mycket nöjda. Det är också ett mycket prisvärt märke jämfört med liknande proffsprodukter.

melasma-dermaceutic

Melasma före och efter behandling med Dermaceutic Spot Peel och 2 månaders användning av Yellow Cream

Dermaceutic Yellow Cream: Fakta

Färg: Gul
Doft: Den är parfymfri och innehåller inga doftämnen så den doftar inte så mycket. Men vi tycker att den har en svag söt doft, lite som kolagodis.
Aktiva Ingredienser: Bearberry extractKojic Acid, Phytic AcidSoy glycin, Soy lecithinLiquorice extractMullberry Extract, Glykolsyra och Salicylsyra
Rekommenderat pris: 625kr
Rekommenderad butik: Dermastore (pris 550kr)

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.